Despre Eugen Mirea, candidat independent pentru Consiliul Local Constanta - candidati campanie electorala 2020

Acasa | Despre mine | Despre campanie | Semneaza Online

Despre Eugen Mirea, acum in conditia de candidat independent pentru consiliul local Constanta.


Despre ing. Eugen Mirea, acum in conditia de candidat independent pentru Consiliul Local Constanta


          M-am nascut in Constanta in anul 1971 in cartierul KM 5. Sunt casatorit, am doi baieti si locuiesc in Constanta in cartierul KM 4-5.

        Am urmat cursurile primare si gimnaziale la Scoala Generala nr.17. Fiind atras de mare, am hotarat la varsta de 14 ani sa devin navigator. Astfel ca am urmat LICEUL MILITAR DE MARINA "ALEXANDRU IOAN CUZA" din Constanta, iar in 1989 am sustinut si promovat examenul de admitere la INSTITUTUL DE MARINA "MIRCEA CEL BATRAN" din Constanta, sectia Comerciala.

       In timpul studentiei am participat la manifestarile si grevele studentesti pentru infiintarea si organizarea INSTITUTULUI DE MARINA CIVILA din Constanta (actual Universitatea de Marina Civila). In anul 1990, o data cu infiintarea IMC, s-au pus bazele invatamantului universitar din Constanta.

        Dupa terminarea IMC Constanta, am sustinut si absolvit examenul pentru Brevet Ofiter Electrician. In ianuarie 1995, ani in care se distrugea flota romaneasca, am inceput cariera de navigator la CNM NAVROM Constanta. In acei ani in care acordarea drepturilor banesti la timp catre echipaj, aprovizionarea cu alimente si materiale era o raritate la navele romanesti, am initiat actiuni de protest si negociere pe navele pe care am lucrat, finalizate cu incasarea sumelor restante si repatrierea intregului echipaj. Ulterior, datorita experientei si aprecierilor profesionale acumulate, am navigat la companii straine. Am ramas cu un mare respect pentru mare si oamenii ei.

        In 1999 am devenit antreprenor, impreuna cu fratele si sora mea, am infiintat o firma de la zero, activand in productie publicitara. Am creat un startup in care am depus mult suflet, am construit un brand pas cu pas, cu multa munca, provocari, satisfactii, ambitie si devotament, firma in cadrul careia lucrez si azi, dupa 21 de ani, cu placere si pasiune.

        Tot ce am realizat in viata a fost prin munca cinstita, cu implicare in tot ceea ce fac. In continuare voi tine cont de aceleasi principii: seriozitate, implicare, cinste.

Poti sustine candidatura mea semnand chiar acum pe site. Multumesc anticipat!

Semneaza Online

Electorala, campanie electorala