Eugen Mirea, despre campania electorala 2020 drept candidat independent pentru Consiliul Local Constanta - despre campanie candidat campanie electorala 2020

Acasa | Despre mine | Despre campanie | Semneaza Online

Eugen Mirea candidat independent, consiliul local Constanta.

Sunt Eugen Mirea și am nevoie de semnătura ta pentru a candida drept Consilier Local la Primăria Municipiului Constanța!

Despre Campanie

                   M-am hotarat sa particip in campania preelectorala pe 10.08.2020, cu 10 zile inainte de termenul limita pentru strangerea de semnaturi. Aprecierile si mesajele primite mi-au dat incredere sa continui proiectul candidaturii pentru postul de consilier. Am nevoie DE SEMNATURA TA, a familiei tale si a prietenilor tai, pentru a continua acest drum. Poti sa ma recomanzi mai departe. Fara sa iti dai seama, poti face parte din proiect, cu un mic gest, o recomandare!

                   In aceasta perioada in care exista riscul infectarii cu COVID, am hotarat sa ne bazam in proportie covarsitoare pe semnaturi de sustinere online. Daca vom strange semnaturile necesare, vom demonstra pentru alti oameni ca in Constanta, sau in Romania se poate face o schimbare prin implicarea fiecaruia dintre noi.

                   La un moment am fost intrebat de un amic care este miza candidaturii mele, ce interes exista, daca e cineva in spate? Raspunsul a fost foarte simplu: NU EXISTA O MIZA, NU EXISTA NICIUN INTERES. Este un act cetatenesc, vreau ca orasul nostru, Constanta, sa se schimbe in bine, orice decizie care se ia in Consiliul Local sa fie in favoarea noastra, a cetatenilor.

                   Daca vrei sa ne sprijini cu idei in acest proiect sau in alte proiecte comune viitoare, ne poti contacta la 0722-381.989 sau 0721.328.325. Va multumim tuturor!

Semneaza acum, completand formularul de mai jos!Electorala, campanie electorala